Drop-in fotografering på Apelvikens Strand 210805

Sommarens mest magiska kväll?

Man med solbrända händer plockar snäckskal på stranden

5 Augusti 2021! 
Augusti är den mogna sommarens vackraste tid, tycker jag. Förhoppningsvis har vi hunnit bli sommarfräscha och ganska utvilade nu. Det ser ut att bli en oförglömligt vacker kväll just ikväll!

Hur går det till?

Ikväll från ca kl 17 och framåt fotograferar jag med drop-in på Apelvikens strand. Passa på ikväll till en härligt lekfull och enkel drop-in-fotografering med mig. Vi tar läckra bilder, kanske av hela familjen, dig själv, du och din partner, dina barn, din hund – vad vet jag! 

Ikväll tar jag ingen fotograferingsavgift – ungefär 10 minuters fotografering ingår helt utan köpkrav. Du får sedan se dina bilder på en onlinetjänst som du får länk till, och väljer därefter bara ut de bilder du vill köpa. Ju fler bilder du väljer, desto bättre pris/bild. Bilderna levereras i digitalt format i full upplösning via länk för nedladdning.

Priser:
1 bild     = 300:-
2 bilder = 400:-
3 bilder = 500:-

Beställer du 4 bilder eller fler betalar du 150:-/st.
Betalning sker via Swish till mitt företagskonto före bildleverans.

Frigörande dans på Apelvikens Strand

Denna sköna lekfulla serien med frigörande dans tog jag en augustikväll 2019 på Apelvikens strand – så mycket energi och karisma! Ikväll kommer med största sannolikhet naturens färger att vara betydligt varmare och med ännu mera glow!

Det ska bli så roligt att fotografera just ikväll med de stundande förutsättningarna! 

Vill du bli fotograferad? 

Ring eller sms:a till: 0730-619460

Ring mig på messenger. Mitt namn är lätt att hitta!

Varmt välkommen! 
Helena Silvertid

Lämna ett svar