Bilder till ditt projekt! ”Stockphoto”

Behöver du bilder till ditt projekt?
Jag säljer stockphotos på svenska siten Mostphotos, på några siter baserade i USA och Australien och på globala Shutterstock (fast egentligen är ju allt online globalt). Min bildstil är blandad, för att passa många skilda behov. Här hittar du varierande bilder som passar fint till att illustrera dina blogginlägg. Alla bilder levereras i full upplösning för maximal användning. Skulle du behöva andra format kan jag självklart hjälpa dig med det.

Klicka på bilden eller här för att komma till min sida hos Mostphotos. I denna sökningen ser du mina senast inlagda bilder överst, och kan sedan scrolla vidare i kronologisk ordning. Du kan också använda sökrutan under mitt namn, där kan du prova att söka på fria sökord, utefter vad du behöver. Processen att lägga upp bilder är tyvärr galet tidskrävande. Därför ser du här endast ett pyttelitet urval av de bilder jag har till salu. Mitt fotobibliotek rymmer oändligt mycket mer än de hittills upplagda bilderna. Vet du exakt vad du söker? Maila mig med exakt fråga, så checkar jag upp vad jag har som kan tänkas passa till dina bildbehov, och återkommer med förslag.

Jag överför din VHS-film till USB eller hårddisk

Har du blivit omkörd av tekniken? Du städar i förrådet eller längst in i din bokhylla, och där finns de – de ovärderliga VHS-filmerna! VHS-bandspelaren åkte till teknikkyrkogården för länge länge sedan, nu är ditt hem modernt uppdaterat och trådlöst. Priset du fick betala var att du tappade delar av din historia. Du kan inte längre se dina egna VHS-filmer, som var så roliga att göra, och så viktiga att spara. Se vidare info under rubriken VHS till USB här ovanför.

Lugn, jag hjälper dig! ❤😊