Flow i jobbet med Excel!

Med över 30 års yrkeserfarenhet av administration inom Inköp/Logistik/Försäljning, har jag gedigen kunskap, och kan hjälpa dig igång eller vidare med Excel.

Jag hjälper dig att skapa smarta filer som fungerar och effektiviserar i just din verksamhet.

Med snabbhjälpen i Windows 10 kan vi snabbt och effektivt komma igång genom att dela skärm, samtidigt som vi pratar i telefon – med eller utan bild, vilket som passar dig bäst. Då arbetar vi tillsammans direkt i ditt dokument, som aldrig lämnar din dator. Jag ser din skärm, och kan guida och visa dig direkt i ditt eget dokument. Kanske behöver du hjälp att få formler att fungera – kanske är du redo att slänga ut både datorn och skrivaren genom närmsta fönster för att det är svårt att få utskriften som du vill ha den. Gör inte det! Jag hjälper dig!

Det händer ibland i företagande att någon i personalen är sjuk/vabbar/är frånvarande på ”fel” dag eller period. Ibland uppstår flaskhalsar vid extra hög arbetsbelastning – det brinner i knutarna inför en deadline som måste hållas.

Behöver du snabba fingrar för att mata in grunddata i ett dokument, rätta, granska o.s.v? Med ett effektivt Zoom-möte eller telefonsamtal med tydliga instruktioner, kan jag vara igång och hjälpa dig på kort varsel.

Goes without saying, men Du kan självklart lita på min lojalitet, och att ditt arbetsmaterial alltid behandlas konfidentiellt!

Kanske är det just mig du behöver!?
Varmt välkommen att kontakta mig!

Ring mig: 0730-61 94 60
Maila: helena(@)silvertid.se

Covid-19 ger oss alla en extra utmaning, och vi måste vara mycket rädda om varandra för att förhindra smittspridning. För närvarande är jag därför mycket restriktiv med fysiska möten där vi måste vara alltför nära. 

Dessbättre fungerar det alldeles utmärkt med digitalt samarbete!