Du visar för närvarande Finn fem fel! Mysig gatuvy från Ystad

Finn fem fel! Mysig gatuvy från Ystad

Skåne tilltalar mig enormt! Jag tycker att landskapet är vackert. Det är skönt med öppna landskap, där man kan se riktigt långt – det blir så härligt högt upp till himlen då! På en av många sommarresor med bil till Skåne, besöktes Ystad. Det är pittoreskt att vandra omkring i de gamla delarna av en liten stad, och just denna vackra fasaden är en alldeles särskilt stor fröjd för ögat. 

Att göra dessa bilder med ”Finn fem fel” är ett sätt för mig att bli bättre och snabbare på att dels redigera i Photoshop, men också att få flow i att göra inlägg i min nyhetssida här på min webbplats Silvertid. Jag övar på att förstå och hantera alla för mig ganska nya begrepp som metataggar, SEO och allt vad det heter. Google gillar när man gör si, och när man gör så. Det har ganska många likheter med att lära sig ett nytt språk. För varje gång jag gör detta, blir jag lite lite bättre. Det är ju som vår käre Ingemar Stenmark sa, när journalisten tyckte att han hade tur när det gick bra i tävlingarna. -Ju mer jag övar, desto mer tur har jag!

I bästa fall kanske jag lyckas roa någon samtidigt – det blir ju win-win, och det är fina grejer, det! Frågan ligger även ute på Facebook idag 22 September -20. Scrolla sakta nu, för rätta svaret finns strax nedanför. Hittar du de fem felen på bilden nedan? 

Finn fem fel, bildfråga om en bild av en vacker husfasad i Ystad

Jag tror att du löste det ganska lätt, eller hur!? 
Här kommer rätta svaret: