Almanacka 2021

Saltstänk och Lövsus Fotoalmanacka 2021 av Helena Silvertid
Inför varje nytt år brukar jag göra en almanacka med lokala motiv från ”mina trakter”. Det innebär i princip Varberg med omnejd, med en särskild kärlek till hav och bokskog i en skön mix. Det är trevligt när man känner igen sig i omgivningarna, och såvitt jag vet är jag just nu ensam om att fokusera på att göra en lokal almanacka från min lilla trekant av världen, där jag spenderar den mesta tiden. 
Geografiskt rör jag mig huvudsakligen runt Galtabäck, Dagsås, Varberg och allt som ryms däremellan. Vi har en underbar och omväxlande natur på ganska korta avstånd – till och med kusten ändrar ju karaktär här från sandstränder i söder till mera klippor norrut. Just tankarna på nästa års almanacka följer med mig på mina fotoutflykter genom året – jag samlar alltid nytt material till kommande år.
Säga vad man vill om våra digitala tider, men jag är så gammaldags i detta avseendet, att jag absolut vill ha en väggalmanacka i mitt kök. Det är skönt att vila ögonen på en för årstiden passande bild, samtidigt som man får snabb överblick över dagen. 
Nu har almanackan för år 2021 kommit!
Årets upplaga går under namnet
🌊💦 Saltstänk och Lövsus! 🌿 🌳

Snyggt tryck på stadigt 250g papper, dubbla A4 med vit stålspiral emellan.
Pris 200:- 
vid avhämtning här på Lerjans Väg 24 i Galtabäck/Åhs.
Vill du att jag skickar/kör ut den, så tillkommer kostnad med 50 kr.
Varmt välkommen med din beställning!
Du kommer raka spåret till min mail via knappen nedan.
🌊💦 Saltstänk och Lövsus! 🌿 🌳
Välkommen till en naturromantisk vandring genom året i Varberg med omnejd som Träslövsläge, Galtabäck, Tvååker, Åkulla Bokskogar mm. Uppskattad present till familj, vänner, anställda!